PİŞİRİLMEDEN ÇİKOLATALI FRAMBUAZLI VEGAN TART

Untitled





Birden fazla artısı olan bir reçete. Vegan,paleo gibi özel diyetlere hitap etmesi, yumurtasız oluşu ile alerjenliği tetiklememesi ve pişirilmeden bu sıcaklarda fırın çalıştırtmaması açıkçası harika!

İç dokusu aslında bir çeşit puding. Bir önce ki tarif yani :) Tabanı ise 3 malzeme ile kolayca hazırlanıyor. Üst yüzeyine dilediğiniz çeşit meyvelerle süsleyebilirsiniz. Ben bu zamanlarda kolayca bulunduğu için ve çikolataya çok yakıştırdığım için frambuaz kullandım.
Untitled
PİŞİRİLMEDEN ÇİKOLATALI FRAMBUAZLI VEGAN TART 

İçi için :

Bir önceki posttaki  Hindistan cevizi sütü ile sütlü çikolatalı puding tarifini yapın ve kabuk tutmaması için sık sık karıştırın.


Taban için :


3 MALZEMELİ PİŞİRİLMEYEN TART TABANI 

1+1/2 cup çiğ badem


1/2 cup hindistan cevizi

4 tbsp bal



Rondoda önce bademleri kırıntılı hale geitirin ardından kalan malzemeleri atıp çalıştırın. Kum gibi olduğunda 20-22 cm'lik tart kalıbına bu karışımı yayın ve buzlukta 15 dakika bekletin.

Ardından hazırlayıp soğuttuğunuz pudingi içerisine yayıp üzerine taze meyveleri dizin ve buzdolabında birkaç saat bekletin. Bu sayede özleşecek ve dilim haline getirmek daha kolay olacaktır.
Untitled


Bu sıcaklarda pasta yapacağım diye girdiğim mutfaktan pişirilmeden ne varsa yapıp çıkıyorum.Dilerim eylülden itibaren hava serinler ve fırınla kucaklaşabiliriz :)


Sevgilerimle..

gokche!